Waterloopbal info

De waterloopbal is een uniek product voor jong en oud. De ervaring in de waterloopbal is uniek en wordt nooit meer vergeten!!!

Wat is een waterloopbal?

De waterloopbal is een transparante bal om op het water te drijven en is ruim 2,1 meter doorsnede.

Via een opening kun je in de bal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een rits. Deze rits is waterdicht,waardoor de inzittende droog blijft tijdens het rollen over water of als u erin ligt.  


Productie en kwaliteit
Omdat wij de waterloopballen zelf produceren kunnen wij goede kwaliteit leveren en continu onze producten verbeteren. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd.
Onze producten worden door vakmensen gemaakt met behulp van een modern machinepark. Echter is nooit elk product 100% gelijk vanwege het handwerk, hierdoor zijn kleine verschillen mogelijk. De waterloopballen worden van hoogwaardige TPU folie gefabriceerd waardoor de levensduur veelal langer is dan die van onze concurrenten
.

Verkoop
Waterloopbal.nl bied u de mogelijkheid voor koop van deze ballen.

Het gebruik van de waterloopbal
Het gebruik van de waterloopbal is simpel te noemen. Laat de persoon in de bal instappen, blaas de bal op en sluit hem af. Vervolgens kan de gebruiker enthousiast gebruik maken van de bal.
Een uitgebreide handleiding word met de bal meegeleverd.

Toepassingen van de waterloopbal
De waterloopbal word toegepast op allerlei plaatsen. Enkele voorbeelden zijn: diverse evenementen, zwembaden, koningsdag, verjaardagen, braderie├źn enz. Ook zijn er mogelijkheden voor een mobiel zwembad.